[:br]Da linha Cachaças Raras de Engenho, a Santo Grau Solera Pedro Ximenes é uma cachaça de alambique produzida por meio do tradicional sistema único de Solera.Com o envelhecimento feito nos mesmos barris utilizados na produção do mais antigo vinho de Jerez, o Pedro Ximenes da Osborne, o resultado é de uma bebida naturalmente adoçada, ou seja sem adição de açúcar, pela essência do vinho e características da uva.
[:en]
Santo Grau Solera Pedro Ximenes is part of the Rare Sugarcane Mill cachaça range and it is a pot stilled cachaça aged in the traditional and unique Solera system.
It is aged in the same barrels used to make the world’s oldest Sherry wine, Pedro Ximenes by Osborne, resulting in a naturally sweet spirit, that is to say, with no added sugar, due to the essence of the wine and the features of the grape.
Good to know: Santo Grau Solera Pedro Ximenes was in the Cúpula da Cachaça Ranking of the 50 best cachaças of Brazil of 2016.
0 Comments
Leave a comment