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Rio de Janeiro
A Santo Grau Paraty é produzida da mesma forma há cinco gerações. A cana é moída pela força da roda da água, do jeito que é feito desde que as primeiras gotas da bebida foram engarrafadas.
A fermentação é natural e lenta, até que seja atingido o ponto ideal. Alambiques de cobre aquecidos por fogo direto fazem a destilação.
O resultado é incomparável; uma cachaça cheirosa e de sabor intenso, com características típicas desta região praiana.
Eleita a terceira melhor cachaça branca do Brasil, segundo o Ranking da Revista Veja (Edição Nacional – fev 2010).
Dica: Aproveite sua Santo Grau Paraty com petiscos. Harmonize com pasteis de pirarucu, queijo da Serra da Canastra e carne-seca com abóbora.
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Santo Grau Paraty has been made in the same way for five generations. The sugarcane is crushed using the power of a water-wheel, as it has been done since its drops were first bottled.
Fermentation occurs naturally and slowly, until the ideal point is reached. It is distilled in flame-heated copper alembics. The result in matchless: an aromatic cachaça that has an intense taste with features that are typical of this coastal area.
It was elected the third best white cachaça in Brazil, according to the Veja Magazine Ranking (Brazilian Edition – February 2010).
A handy tip: Enjoy your Santo Grau Paraty with tidbits. Harmonize it with Pirarucu-flavored pasteis (fried dumplings), cheese from the Canastra ridge and jerky beef with squash.
Good to know: Santo Grau Paraty is in the Cúpula da Cachaça Ranking of the 50 best cachaças of Brazil of 2016.
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